The feel Good Way

Om

Hvorfor skulle The Feel Good Way nu være godt for mennesker med udviklingsmæssige, intellektuelle og fysiske handicaps?

Der popper nye træningsformer op hele tiden. Zumba, Hulahoop, Bellyfit, qiantball, booiaka, piloxing osv. Så hvorfor skulle The Feel Good Way nu være smartere end de andre, når det drejer sig om motion og bevægelse for mennesker med specielle behov?

Svaret er enkelt. Fordi de bliver en succes lige fra starten. I The Feel Good Way har vi deltagerne i fokus. Vi arbejder ikke ud fra et succeskriterie, som hedder at gøre det rigtigt. Vi arbejder ud fra et succeskriterie, som hedder at gøre det.

Devisen er: Ligemeget hvordan du bevæger dig – så gør du det helt rigtigt.

For os er det ikke vigtigt, om det er den helt rigtige bevægelse. Det er mere vigtigt, at der er bevægelse, og vi igennem bevægelsen – hvor lille den end måtte være kan  – kan styrke bevægelsesglæden.

“Vi bruger The Feel Good Way som alternativ til andre “danse motionsformer” fordi der er fokus på ligeværd og selvværd. Man er sej uanset hvordan ens bevægelser så ser end ud, der er ros og anerkendelse, man bliver set og der bliver kommenteret på det man gør, på en positiv måde. På den anden side er de unge stadig en del af et medborgerskab. De går til dans og bidrager på lige fod med andre gymnastikhold til opvisninger. Og  her bliver de som et at de eneste hold klappet ud af banen af et stående publikum. De er stjerner og det giver en ordentlig portion selvtillid oven i hatten”
Susanne Pedersen, Fællesbo Grindsted

The Feel Good Way handler om at danse og bevæge sig igennem simple trin og bevægelser, så alle er en succes fra starten. Du skal som deltager ikke deltage i 20 hold, bare for at have en chance for, at finde ud af serier, bevægelser og trin.

I The Feel Good Way™ danser vi for at få det godt!

The Feel Good Way er et værktøj og en form, som er lavet til dem. Ikke en form, som blot er simplificeret fra en anden motions- eller fitnessform for “funktionsfriske” med de problematikker det kan give, men derimod et værktøj, som er videreudviklet, finpudset og designet til netop mennesker med udviklingsmæssige, intellektuelle og fysiske handicaps.