The feel Good Way

Mød målgruppen

Målgruppen for The Feel Good Way™ er mennesker med udviklingsmæssige, intellektuelle og fysiske handicaps.

The Feel Good Way™ er et revolutionerende bevægelsesværktøj til mennesker med hjernemæssige handicaps, som skaber bevægelsesglæde og giver lyst til at danse og bevæge sin krop, som den bedst kan –  ligemeget hvilken form den findes i.
Deltagerne er forenet i en samme bevægelse, men bevæger sig på den måde, som de bedst kan. Fordelen, sammenlignet med andre motionsformer er, at her kan man ikke gøre det forkert. Alle er en succes fra starten.

Om man sidder i kørestol eller ej – så kan man deltage i The Feel Good Way™. Om man er syns- og/eller hørehæmmede så kan man også. Senhjerneskadet, spastiker, udviklingshæmmede og alle der i mellem.

”I starten var vi kun eleverne her på skolen. Næste gang fik vi aktivitetscentrene med. Dette har betydet at der skabes nye relationer. Gamle kammerater dukker op på skolen og det er hyggeligt at være sammen igen i dette fællesskab.. Ude på et at aktivitetscentrene bliver de vrede, hvis de ikke kommer ned til The Feel Good Way. Så det har høj kurs. De spørger efter hvornår det er. Aflysninger er ikke muligt”
Jytte Soejberg – Lyngå Skolen, Århus

Med The Feel Good Way™ kan vi tilbyde motion, træning, dans og bevægelse på tværs af alle grupper. I en time med The Feel Good Way™ kan man deltage ligemeget hvordan man er sat sammen – med eller uden hjul, med og uden stor bevægelse.

Vores funktionelle bevægelsesmønstre, balance, centralnervesystemet og forbindelsen mellem hjerne og krop bliver trænet og udfordret igennem The Feel Good Way™.

Mødet mellem god musik, historiefortælling og simple bevægelser giver den helt rigtige kombination for en bevægelsesform som rent faktisk virker. Og som bliver ved med at virke.